Halvbruten fot

Hej på er! 
Det var ett tag sedan jag skrev här . Igen. Det blir så ibland. 
 
Igår var jag på sjukhuset och fick kryckor. Jag har brutit någon grej i foten. Enligt läkaren igår så var det såpass allvarligt att jag inte skulle få gå på foten på fyra veckor och bli sjukskriven dessa veckor. Plus att jag skulle inte få dansa på bardiskarna på Kos om fem veckor. Jag blev änna ledsen igår. 
Jag ringde till jobbet imorrses och berättade vad som hänt och att jag inte skulle komma de fyra sista veckorna på sommaranställningen. 
 
Idag, vid fyra, ringer läkaren och säger att det inte var så allvarligt så jag kan börja gå på foten redan nu.
Då blev jag ganska arg. Klart jag är glad över att jag slipper kryckorna så som jag har tramsat runt med dom hela dagen, men hur fan kan läkaren säga ena dagen att jag får absolut inte gå på foten på fyra veckor, jag ringer till jobbet och säger att jag inte kan komma och sen ringer han igen och säger att jag kan gå och att jag inte får någon sjukskrivningen men benet i foten är fortfarande av!?
Jag var ju nära på att bli av med jobbet i alla dom fyra veckorna! Ser jag ut att vara gjord av pengar så att jag inte behöver jobba dom veckorna eller? Skulle inte tro det. Foten är fortfarande paj men jag ska gå som vanligt? 
 
Jag hade i alla fall tur som bara blev av med en vecka på jobbet. 
 
Jag behövde bara skriva av mig lite. 
Svenska vården är helt AMAZING! 
 
Nu ska jag duscha och efter det ska jag ta minst två glas vin! Ha en bra kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0