Mot jobbet!

Hej på er! 
Skriver ett snabbt litet inlägg innan jag hoppar på cykeln och far iväg till jobbet. Hoppas att ni alla mår bra. Känner mig lite off road i huvudet idag, antagligen på grund av värmen. Jag hoppas att det ska gå bra att jobba ändå. 
 
Ni får ha en fin midsommarhelg, mina kära! 
Puss på er!

Kvällsmys!

Jag kom precis hem efter att ha varit ute på en 1,2 mil lång promenad tillsammans med Stina och två hundar. Nu sitter jag och myser med senaste nummret av Hemma med Ernst. Han kan nog allt den där killen. Ack vad han är bra!
Imorgon börjar hans program, Sommar med Ernst på Tv4. Det har jag väntat på ända sedan förra säsongen tog slut. Hela konceptet är ju så vackert och bra att man kan börja gråta. 
 
Ikväll blir det någon form av uppesittarkväll. Jag ska jobba tre nätter i rad med start i morgon. Jag tänkte att jag kunde starta redan idag med att vara upp lite längre. 
Jag jobbar alltså på midsommarafton i år. Det kan verka lite tråkigt, men egentligen känns det ganska bra. När andra lägger ut halva kontoinnehållet på sprit och god mat får jag dubbelt betalt och god mat från jobbet. 
Inte dåligt. 
 

Hej igen!

Jag har inte skrivit på länge här i bloggen. Kanske kan vara dags för en liten uppdatering. Sist jag skrev hade jag precis hoppat av skolan och var halvt överlycklig över det. För ett par veckor sedan kom jag in på en annan utbildning och var halvt överlycklig över det, så till hösten ska jag börja läsa igen. Den här gången till undersköterska. Jag tror definitivt att det passar mig bättre än det jag läste förut.
 
Sedan jag hoppade av har jag jobbat med lite allt möjligt, festat som aldrig förr och njutit av livet. Just nu mår jag riktigt bra! 
 
 
I början av juni var jag och Stina uppe en sväng i Stockholm. Vi var och kollade på Kiss när dom rockade på Friends, vi var på NK och träffade Maria Montazami. Och så var vi lite kulturella, åkte båt längs Djurgården och tittade på när vakterna runt slottet bytte plats med varandra. 
 
I förra veckan tog två av mina finaste vänner, Stina och Vilma, studenten och det firades självklart! Stort grattis till er båda!!
 

RSS 2.0