Sötast i kommun!

Igår var jag och Stina i Vara och kollade på Eldkvarn. Det är aldrig fel med en Eldkvarn-konsert, men just i dessa tider passade det lite extra bra. 
Efter konserten fick vi möjligheten att prata med Plura. Den gubben är sötast i kommun, vilken fantastisk man. Jag blir helt tossig bara jag tänker på't.
Jag kommer leva på detta till nästa gång vi ser Eldkvarn. Halleluja vad bra dom är. 
 
Puss och all kärlek till dom!
 

Det här va det jävligaste!

 Det här är nog det jävligaste jag hört. Ni fattar ju att jag menar positivt. Bruttan är nio år gammal! NIO!? Helt sjukt. 
 

Sevärt för bloggers.

Hej på er!
 
Jag hittade ett litet roligt klipp med Blondinbella, från webbdagarna. Eller ja, det var den läraren jag hade i marknadsföring när jag gick på Kulturturism som visade detta för oss. Men jag tyckte inte om varken läraren eller Kulturturism så vi kan säga att det var jag som hittade klippet.
Litet och litet är väl kanske inte klippet heller, det är cirkus 40 minuter långt och lite till. Isabella slänger till oss bloggare en hel del bra tips om hur vi kan göra för att få mer läsare och hon berättar om den "vägen hon vandrat" för att komma dit där hon är idag. Bland annat!
Helt otroligt rörande och inspirerande. 
 
Hoppas ni har en trevlig kväll. Jag ska plugga fram till Solsidan börjar och sen ska jag plugga fram till jag går och lägger mig. Ring ding a ding, storvinsten...
 
Puss och kram!
 

Nytt igen.

Jag borde antagligen återinföra det där jäkla shoppingförbudet igen. Det går knappt inte en enda gång att jag åker till stan utan att handla med mig något hem. I tisdags köpte jag dessa tre tröjorna på JC. Den gråa har jag i och för sig tittat på många gånger. Och jag brukar säga att man ska köpa det man behöver och det man tror att man behöver och även det man inte tror att man behöver för det kan visa sig att man behöver det vid ett senare tillfälle.
 
Jag skiter i shoppingförbud. Mer shopping åt folket! 
 

Ikväll kan ni kalla mig jägar-Ida!

I onsdags började jag med kursen man ska gå för att kunna ta jägarexamen. Kan nog bli väldigt kul. Jag kommer få lära mig massor om djur och natur och så kommer jag att få lära mig skjuta och ta bort skinn från djur. Om några år kommer jag sitta i mörkgröna kläder på en stubbe mitt i tätaste skogen och lurpassa på en älg. Jag kanske blir en sån där som har massa horn på väggarna och uppstoppade djur överallt istället för tavlor? Jag kanske inte ens har några väggar? Det kan ju hända att jag bosätter mig i ett tält i skogen för att alltid vara på plats om det kommer ett djur som man kan skjuta. Man vet aldrig vart detta kan sluta.
Det kan ju också bli så att jag får vara med i en James Bond-film. Det måste ju vara en bra merit att kunna skjuta lite. 
 
 
En annan sak som jag kan berätta är att jag ser dåligt. Jag har till och med börjat använda läsglasögon. Ring ding a ding! Vuxenpoäng...

Bra helt enkelt.

 

RSS 2.0