Obetydliga kommer alltid vara obetydliga.

Ikväll har det inte varit någon bra kväll. Jag har varit arg och okoncentrerad, och det egentligen helt utan anledning. Den tomma, falska människa jag varit arg och irriterad på är för mig helt obetydlig. Men att en idiot kan bete sig på de sättet förstår jag inte. Och det är väl därför jag är arg. För att jag inte förstår.
 
Falskhet är fan farligt. Falska jävlar kan dra röven över huvudet!
 
Det gick iallafall bra i skolan i morses, och nu ska jag sova. Hejda.

Imorgon jag börjar skolan! Igen!

Imorgon börjar jag läsa igen. Denna gången till undersköterska och jag hoppas verkligen att det blir rätt. När jag var på jobbet förut kändes det verkligen rätt att det är vård och omsorg jag ska läsa. Jag blir så glad när jag träffar di gamle på hemmet och det händer alltid något kul där. Jag kanske läser vidare någon gång i framtiden, det vet man aldrig. Men just nu blir detta helt fantastiskt bra. Hoppas jag som sagt.  

Ett litet "vill ha"

 
 
Idag var jag på stan med mamma. Vi letade efter en present till en bekant och gick då in på HM. Jag hittade denna enkla, jättefina tröjan, men självklart fanns den inte i min storlek. Den hade varit perfekt att ta med till Kos. Dock hinner den garanterat inte komma innan onsdag om jag skickar efter den. Otur. Men man kan ju skicka efter den ändå. 
 
Imorgon ska jag jobba. Börjar sju så det är dags att sova nu. Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt.

Zorba-dansen

Hej på dig!
 
Vi kör på lite grektiskt även idag. Tjejerna och jag ska lära oss zorba-dansen så vi kan imponera på kosianerna när på vi kommer ner på onsdag. Dom första stegen verkar inte så svåra, dom borde nog alla klara av. Det sista är värre, men det kanske bara är att springa runt lite. 
 
10 poäng till den som kommer på vilken julkalender den här låten är med i. En liten ledtråd: Något av det bästa som gått på tv sen tv:n uppfanns.
 

Black


Rich and golden

 
 
 
 

Grekisk afton

Igår hade jag och tjejerna lite grekisk afton. Vi drack något otroligt äckligt grekiskt vin och åt till det grekisk sallad. Och så hade vi på lite grekiska visor i bakgrunden. Man kunde nästan tro att vi satt under ett litet olivträd på en äng på Kos. Jag fick riktig feeling där ett tag. Det var bara en åsna som fattades. 
 
 

It's time to face the fact! Del 2

Jag kommer aldrig att bli en sådan där människa som äter ENBART nyttiga grejer. "Dom som kan" säger att man blir trött, seg och grinig av att inte äta bra och ordentligt. Men för mig är det tvärt om. Jag blir knäpp om jag inte får äta och dricka vad jag känner för. Fan, känner man för kakor, choklad, chips och vin så är det klart att man ska få stoppa i sig det. Jag vill inte ligga på dödsbädden och känna att jag inte har fått i mig tillräckligt mycket av allt det jag tycker om. Då tränar jag hellre lite än att håller igen på sånt som är gott. 
 
Vem tror ni kommer dö lyckligast, jag eller Anna Skipper? Garanterat jag, om jag får äta efter min egen diet. Möjligtvis att hon kanske blir lite äldre än mig...
 
 
 
 

It's time to face the fact!

Hej!
Nu får det f'*n vara dags att börja röra på döfläsket. Jag är inte fet på något sätt, MEN jag är så jäkla otränad att det börjar bli pinsamt. Riktigt pinsamt.
Jag kan inte förstå att det ska vara så svårt att fortsätta med att träna när man har väl har kommit igång, men jag lägger av utan att jag själv vet om det. Jag går ut stenhårt hur många gånger om året som helst med att nu ska det tränas hit och dit, och det ska bara ätas bra mat. Efter några dagar kommer jag på mig själv med att jag bara tränade två gånger och att jag har ätit allt möjligt onyttigt under hela tiden.
 
Nu har jag drabbats av någon form av extrem hängröv och det är inte fint. Jag vill ha bort den. Den kan inte sitta där och... hänga. Så jag ska gå ut och gå nu. Man måste la börja någonstans, denna gången också. 
 
 

Triss i örhängen.

När jag var inne i stan förut passade jag på ta ett till hål i örat. Det är så snyggt när man har sådär härligt många örhängen. Jag kommer antagligen, förhoppningsvis, om jag vågar, ta två hål till i detta örat, det högra. Ett där uppe i svängen och ett i den där pluppen som sticker ut mitt i örat. Och så skulle jag vilja ta minst ett till i det andra. Jag har bara ett örhängshål i vänster öra än så länge. Det kanske känner sig ensamt?
 
 

Måndag!

Nu är jag näst intill helt klar inför Kos. Jag har i alla fall köpt alla kläder och skor som ska med. Jag och mamma har varit på Överby i Trollhättan idag och shoppat lite. Jag provade att gå i högklackat häromdagen och det gick inte så bra med min stortå som har en spricka i sig. Efter 20 minuter såg den ut som en ballong. Det blir alltså bara platta skor. Men det är mysigare att dansa i sånna. 
Jag köpte också ett par vita jeansshorts.
 
Jag upptäckte även för några dagar sedan att jag inte har en endaste liten aning om vart jag har lagt mitt pass, så jag var även inne på Polisen i Lidköping och fixade ett nytt. Kortet på passet tog verkligen fram mina vackra sidor. Jag kan inte förstå att man alltid blir så himla vacker på pass, körkort ID-kort m.m. Det måste vara några speciella kameror som används vid dessa tillfällen. 
 
Imorgon ska jag till Lidköping för att fixa lite euro som jag kan ha med mig till Grekland. Det nya passet kommer senast om en vecka. Sen är jag fit for fight för att kunna åka. Puss på det!
 
 
 

Royal Republic

De senaste dagarna har jag fått dille på Royal Republic. Speciellt Full steam Spacemachine. Dom har gjort några andra svängiga bitar till.
Jag vet inte riktigt vart detta kommer ifrån, men dom är bra så jag behöver inte skämmas. 
 
 

ERNST

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott och att ni kommer få en bra dag idag. För mig är det egentligen god natt som gäller nu. Jag har jobbat fram till för en stund sedan. Jag ska bara käka lite, sen ska jag sova några timmar.
 
I torsdags var jag och Stina i Stadsparken och lyssnade på några rockband som spelade. Vi raggade lite autografer och träffade kul människor. Innan var vi vid Stinas sommarstuga och drack lite vin. Vi provade Ernst Kirchsteigers utvalda vita vin, hur gott som helst! Man blir verkligen aldrig besviken på den mannen. Puss på honom.
 
 

RSS 2.0