Desperat...

Hej på er! 
 
Jag hatar ordet desperat. Vad som än händer så får man aldrig bli desperat. Men idag är jag det. Idag har jag upptäckt att jag måste börja träna på riktigt. Och seriöst, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men nu börjar det spåra ur. Jag äter mer än vad en gris gör. Och jag rör mig mindre än vad en pinne gör. Och jag som tycker att det är så jäkla tråkigt att springa och träna och Gud vet allt som jag har provat. Vad ska jag göra eller? Hur f*n hittar man den där jäkla motivationen till att faktiskt leva ett nyttigt liv. När jag blir bara liiite godissugen kan jag döda för att få typ en ruta mjölkchoklad. 
Det kanske bara är en morgonkris, men just nu känner jag att jag är just desperat. Det måste hända något! Det får inte vara så här. Nog för att jag går lite då och då så verkar ju det inte vara tillräckligt i alla fall. 
 
Fan! Fan! Fan! 
 
Ja det spelar ingen roll. Jag får tvinga mig själv. Det måste hända något. Jag får lägga ut inspirationsbilder varje dag här på bloggen. Jag får göra en mapp med bilder på vältränade människor i. Jag får gör träningscheman. Jag får läsa träningsbloggar. Jag får sätta upp bilder på vältränade människor överallt i hela huset. Jag får göra allt för att hitta motivation. 
 
Ja!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0