Trasiga tänder, älgar och gamla kort.

Hej på er!
 
Idag startade jag dagen med en tur till skolan. Efter lektionen blev det lunch på stan med två ladies från klassen. Jag kan säga att jag tror att det är bra att prata lite skit i måttlig mängd ibland. Jag tror inte heller att man ska ha för dåligt samvete för detta.  Det bästa är när man kan ventilera med människor som tycker likadant.
 
Efter lunchen åkte jag och hälsade på en vän som jag inte har träffat på flera veckor. Vi pratade om trasiga tänder och älgar och så tittade vi på gamla kort. Det var fint att se att han har det bra där han bor nu. Om inte annat så känns det bra att veta om att han har det bra. 
 
Nu hade jag tänkt att jag skulle hoppa upp på träningscykeln och trampa lite. Hur länge det blir vet jag inte riktigt än. Det är inget vidare att springa omkring ute nu när det är så himla mörkt ute. Och så skulle det väl bli storm? Jag får nog ta en vända mellan alla gymmen i stan någon dag och kolla upp vilket som är bäst. Det blir väl snö och is snart och då kan jag ändå inte springa ute. 
 
Ha det fint!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0