Bikini-dröm uppfylld!

För några dagar sedan var jag hos Matilda och skickade efter den här bikinin. Jag har kollat runt på flera olika sidor där denna finna, hur länge som helst. Jag har bara aldrig riktigt fått tummen ur och skicka efter den. Men den 21 augusti, då jag åker till Kos, kommer den att ligga i min flygstol och vänta på mig. Och vi kommer ha kanonkul tillsammans på stranden när vi dricker drinkar, solar och badar. Den kanske till och med kan få följa med när jag rider åsna.
 

Liseberg

Igår var jag och familjen på Liseberg. Jag och bror Filip åkte alla möjliga olika åkattraktioner och hade kanonkul hela dagen. Det roligaste var nog, även om det inte var så kul just då, spökhotellet. När vi kom ut därifrån efteråt så skrattade både två så vi höll på att pissa på oss. Att dom som jobbar med att vara spöken klarar av att fara omkring där inne utan att skratta åt alla människor som skriker och håller på är ganska oförståeligt. Jag hade skrattat ihjäl mig. 
 
 

Mys på altanen.

Idag är brorsan hundvakt åt en liten valp som heter Bella. Hon är en helt otroligt söt liten varelse. När man tittar på henne får man den där känslan, ni vet när man ser något som är så sött så man tror att man ska börja gråta. Den känslan ihop med att bara ha sovit fyra timmar på två nätter gjorde att jag faktiskt var rysligt nära på att börja gråta. Jag fick gråtkänslan i halsen.
 
Jag har ingen aning om vad det är för ras, men det är någon såndär som ska jaga när den blir stor. 
Det är roligt för Morris att Bella har kommit hit. Så han kan leka med en hund som är i samma mentala ålder.
 
Nu ska jag stensova. I natt gör jag min sista natt för helgen och det känns ungefär SÅÅÅÅHÄÄÄÄR skönt, för fy faen vad trött jag är. 
Ha en bra dag!
 
 

Shoes for Kos.

Jag kollar runt lite efter nya skor på internet som jag kan ta med till Kos. Jag vet inte riktigt vad jag är ute efter men något att ha på fötterna vid utgång och något att ha på fötterna när vi ska vandra runt och kika på saker. Jag hittade dessa, de tre översta på Nelly och de längst ner på Bubbleroom. Något nytt är ju alltid kul att ha med sig. Man kan säkert köpa skor på Kos också, och känner jag mig själv rätt kommer jag säkert att göra det. 
 
Det är inte långt kvar till vi åker längre. Jag har inte exakt kolla på dagarna, men det är mindre än en månad i alla fall. Och vi kommer ha dökul, no matter what! Det har jag bestämt nu. 
 
 
 
 

Rövballebandet.

För några dagar sedan lade jag ut en bild där jag sitter mellan två av gossarna i Rövballebandet. Många har frågat sedan dess vad Rövballebandet är för något. Sök på detta på Youtube och ni kommer att få mer än ett gott skratt. Dessa killar genomsköna och jätteroliga! 
 

Sons of Anarchy!

 

Smögen

Igår var jag med min barndomsvän Tirren och hennes pojkvän Jocke på västkusten och kikade lite. Vi åkte vägen om IKEA i Uddevalla och sedan åkte vi till Smögen och gick på bryggan. Lille Goliat var även med och höll ställningarna. Otroligt charmig hund det där. 
 
På IKEA köpte jag en lampa så att jag kan börja läsa innan jag går och lägger mig. Det gjorde jag alltid förr men sen jag bytte rum med mamma och pappa för typ fem år sedan har jag inte haft någon sänglampa. Men nu ska jag bli smart igen, för det blir man om man läser mycket. 
 
På Smögenbryggan hittade jag ett Sons of anarchy-linne till mig och en ljuslykta med rep på till mamma. Det finns rep på allt när man kommer till ställen där det finns många båtar. Rep och fiskmåsar.
Det är väldigt fint där vid bryggan. Alla stora båtar, vattnet och de små stugorna. Om jag börjar spara nu kanske jag har råd med en halvstor båt när jag går i pension. Eller en stuga. Eller båtbod eller vad det heter. 
 
 

Sommardag!

Igår var Matilda, Stina och jag ute och åkte lite. En sådan där road trip kanske man kan kalla det för. Först var vi ute en sväng vid Stinas sommarställe och fikade, efter det åkte vi ut till Läckö. Vi gick en guidad tur på slottet och kollade på Victoriahuset. Slottet är inte direkt lika tjusigt på insidan som det är på utsidan, men vi som hör till Lidköping kan vara stolta ändå. Det är jäkla läckert att titta på från håll.
När vi skulle ta oss tillbaka till Stinas sommarstuga från Läckö som kom vi lite vilse. Vi åkte runt på lite småvägar och visste inte riktigt vad som var upp och ner, men det gick bra tillslut ändå. 
Kvällen avslutades hos mig med några cider och lite vin. 
 
Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och bara ha det skönt. Vid tre ska jag in till stan och vaccinera mig. Det går nog fint!
Ha en bra dag!
 
 
 

Mot jobbet!

Hej på er!
Idag har det varit en väääldigt lugn dag. Det blev en liten spontan festkväll igår och eftersom jag ska jobba i natt har jag sovit ungefär hela dagen. Vart vaken mellan halv ett och fyra och de timmarna där i mellan spenderades ute i solen med mamma. Vilket vackert väder det har varit de senaste dagarna! Hoppas det fortsätter för alltid. Det kan regna lite på nätterna ibland. 
 
Hoppas ni får en bra kväll!
Puss på er!
 
 
Jag måste bara säga att jag har en thing för den här musikvideon. Jag tycker låten är jättebra och videon är typ fräsch. Synd att gruppen var helt vädelös när jag var och kollade på dem i stadsparken i Lidköping. Killarna verkar hur sköna som helst så det var tråkigt att dem inte riktigt fick till det där. 

Två vackra bilder från Stockholm!

Hej på er!
Jag säger godmorgon med att slänga in två ganska fina bilder som Stina och jag fick till innan Iron Maiden-konserten förra helgen.  
Jag får säga att jag är mest stolt över bilden med Rövballebandet. Jag blev allt lite starstruck när jag fick se dom. Vilka killar! Vi fick både autografer och ölunderlägg. Vad mer kan man behöva i livet liksom!?
 
Ha en bäst dag!
 

Ny kategori.

Man ser inte fram emot det, men plötsligt är man tvungen och när det väl händer blir man ändå ganska glad. Så är det varje år. Jag pratar förstås om att shoppa till höstgarderoben. Jag har knappt köpt några sommarkläder i år så det känns änna skevt att köpa långbyxor och tjocktröjor i höstfärger. Men som sagt, när man väl håller på och går runt i affärerna känns det väldigt bra. 
 
Det var väldigt nöjsamt att gå en shoppingrunda med mamma i Skövde igår. Foten min gör alls inte lika ont längre, det är bara det att vänster stortån sitter lite löst, den hänger inte med överhuvudtaget. Men den kanske skärper till sig snart. Hoppas jag i alla fall. Det känns väldigt obehagligt när den hänger lite lätt från foten och bara... finns till.
 
Har påbörjat en ny kategori också. Här lägger jag in allt nytt jag köper.
 
Detta köpte jag igår. Dock ej skorna. Dom  köpte jag i Stockholm på Scorette i söndags. 
 

Spending my time watching the days go by. Feeling so small, I stair at the wall, hoping that you are missing me too.


Halvbruten fot

Hej på er! 
Det var ett tag sedan jag skrev här . Igen. Det blir så ibland. 
 
Igår var jag på sjukhuset och fick kryckor. Jag har brutit någon grej i foten. Enligt läkaren igår så var det såpass allvarligt att jag inte skulle få gå på foten på fyra veckor och bli sjukskriven dessa veckor. Plus att jag skulle inte få dansa på bardiskarna på Kos om fem veckor. Jag blev änna ledsen igår. 
Jag ringde till jobbet imorrses och berättade vad som hänt och att jag inte skulle komma de fyra sista veckorna på sommaranställningen. 
 
Idag, vid fyra, ringer läkaren och säger att det inte var så allvarligt så jag kan börja gå på foten redan nu.
Då blev jag ganska arg. Klart jag är glad över att jag slipper kryckorna så som jag har tramsat runt med dom hela dagen, men hur fan kan läkaren säga ena dagen att jag får absolut inte gå på foten på fyra veckor, jag ringer till jobbet och säger att jag inte kan komma och sen ringer han igen och säger att jag kan gå och att jag inte får någon sjukskrivningen men benet i foten är fortfarande av!?
Jag var ju nära på att bli av med jobbet i alla dom fyra veckorna! Ser jag ut att vara gjord av pengar så att jag inte behöver jobba dom veckorna eller? Skulle inte tro det. Foten är fortfarande paj men jag ska gå som vanligt? 
 
Jag hade i alla fall tur som bara blev av med en vecka på jobbet. 
 
Jag behövde bara skriva av mig lite. 
Svenska vården är helt AMAZING! 
 
Nu ska jag duscha och efter det ska jag ta minst två glas vin! Ha en bra kväll!
 
 

RSS 2.0